Search Button

Gizlilik Bildirimi

Speaker Agency internet sitesinin gizlilik poliçesi ve ziyaretçilerin güvenliği konuları hakkında bilgi sahibi olun.

Speaker Agency internet sitesine hoşgeldiniz. www.speakeragency.com.tr sitesi Konuşmacı Ajansı Eğitim Danışmanlık ve Org. Hiz. Ltd. Şti‘ye aittir ve bu siteyi ziyaret eden müşterilerimizin bilgi güvenliği Speaker Agency için önem taşımaktadır. Bu metin, bilgi güvenliği ile ilgili sizi bilgilendirmek üzere hazırlanmıştır.

Site sayfalarını kişisel herhangi bir bilgi vermeden dilediğiniz sıklıkta ziyaret edebilir, ürün ve kampanyalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Web sitemizi ziyaretinizde kişisel bilgileriniz, sadece sizin bilginiz dahilinde sizden temin edilebilmektedir. Sizin bilginiz ile bizim tarafımızdan kayıt altına alınan kişisel bilgileriniz Speaker Agency tarafından korunmaktadır. Bu nedenle, söz konusu kişisel bilgiler sizin haberiniz veya onayınız olmadan ya da hukuksal yükümlülük altında bulunulmadığı sürece tarafımızdan diğer kişilere verilmeyecektir.

Kayıt için girdiğiniz e-posta adresinize gelen e-maildeki onay bağlantısına tıkladıktan sonra üyeliğiniz aktif olacaktır. Speaker Agency tarafından, üyelik sırasında verdiğiniz e-posta adresinize güncel yazılar ve ilginizi çekebilecek duyurular gönderilecektir. E-posta adresiniz yasal zorunluluklar ve izniniz haricinde kesinlikle 3.şahıs ve kurumlarla paylaşılmayacaktır.

Bilgi güvenliğinizi sağlamak amacı ile sizlerin de şifrelerinizi kimse ile paylaşmamanızın gerekliliğini vurgulamak isteriz.

Elektronik posta iletişiminde söz konusu mesaj şifrelenmediği takdirde mesajın güvenliğinin garanti altına alınamadığını ve göndereceğiniz elektronik postaların güvenliğinden sizlerin sorumlu olduğunu hatırlatmak isteriz.

Web sitemizde Speaker Agency tarafından işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar verebiliriz. Bu web sitelerinden herhangi birini ziyaret ederseniz o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelisiniz. Diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından sorumlu olmadığımızı belirtmek isteriz.

Speaker Agency, bu internet sitesinde yeralan bütün ürün ve hizmetleri, sayfaları, bilgileri, görsel unsurları önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.

Tüm bültenlerin altında üyelikten ayrılma linki bulunmaktadır. Bir tıklamayla istediğiniz an üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel verileriniz koruma altında

Konuşmacı Ajansı Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. / Speaker Agency olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Biz bu verileri;
• Her zaman güvenle saklıyor,
• 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,
• İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,
• Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,
• Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,
• Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,
• Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;
• Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
• Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
• Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,
• Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak info@speakeragency.com.tr adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için kanunu inceleyebilirsiniz.

İyi günler dileriz.
*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)