Teknoloji ve Girişim Yazarı
Timur SIRT neşeli, hayat dolu, Hemşinli bir ailenin İzmir’de doğan Adana / Ceyhan’da büyüyen en küçük çocuğu. 1987 yılında girdiği İTÜ Maden Mühendisliğinden 1995 yılında mezun olma başarısını gösterdi! Madeni merakının peşinde sürüklendiği bilişim gazeteciliğinde buldu. Veri madenciliğinin kıymetini bilerek bilişim gazeteciliğinde ısrar ediyor.
Bilgisayar Datamation dergisinde başladığı bilişim gazeteciliğine, 1993 yılında yayın hayatına başlayan PC Magazine Türkiye dergisinde sektörel araştırma Editörü olarak sürdürdü. (1993 - 2003) Aynı anda 1995 yılında Yeni Yüzyıl gazetesinde haftalık bilişim sayfasının editörlüğünü yaptı. 1998 yılında PC Magazine - eWeek ve Connect Online dergilerinin yayın koordinatörlüğünü yaptı. İlk CD-ROM ve ilk elektronik reklam projesini 1996 yılında CD-ROM projesiyle yaptı. İlk virüslü ve antivirüslü CD-ROM projelerine PC Magazine Türkiye dergisinde imza attı. Yeni Binyıl gazetesinde günlük internet ve bilişim sayfalarında editör ve yazarlık yaptı.
2002 yılından bu yana aynı grupta Sabah gazetesinde halen devam eden bilişim sayfasında editör - yazar olarak görev yapıyor. 2006 yılında Türkiye’nin ilk düzenli yayın yapan WebTV projesi Televidyon’un kurucu ortağı oldu. Atv - aHaber gibi televizyon kanallarında bilişim programları yaptı. Sabah TV ve ONHAYAT TV gibi WebTV projelerin kuruluş çalışmalarını yaptı. Şu anda Sabah Gazetesi’nde değişik günlerde yayınlanan ONHAYAT - Dijital Girişim Ekonomisi - ONHAYAT Teknoloji - ONHAYAT Mobil - ONHAYAT Spor - ONHAYAT
İnternet gibi bilişim sayfalarına editörlük/yazarlık yapıyor. Gönüllü gündemini gazeteye internete ve video kanallarına taşıyor. Girişimcilere gönüllü tanıtım platformu sunuyor...
Sosyal medya platformlarının en güçlüleri arasında yer alan YouTube; dijital dünyada en çok tercih edilen, en ses getiren ve hedef kitle etkileşimini güçlendirmeye yönelik iletişim çalışmalarının en sık yürütüldüğü platformlardan biri olarak varlığını sürdürmektedir.
Hayata geçirilecek YouTube projelerinde dijital mecralardaki etkileşimi güçlü olan konuşmacımız ile uzmanlık ve çalışma alanları çerçevesinde markanıza özel özgün içerikler oluşturabilir, YouTube’a özel içeriğe sahip video serileri kurgulayabilir ve uzman görüşünü hedef kitle ile paylaşmak için ihtiyaca uygun içerikle tasarlanmış ve teması önceden belirlenmiş video serileri yaratabilirsiniz.
Markanızın ve hedef kitlenizin ilgi duyduğu konularda herhangi bir ekrana bağlı kalmadan uzman görüşüne erişmesini, ilham almasını ve keyifli vakit geçirmesini sağlayan podcast serileri ile birbirinden farklı platformlarda sesli yayınlar oluşturabilirsiniz.
Çok sayıdaki dijital kullanıcının ilgisini çeken ve giderek daha da popülerleşen bu mecrada yer alarak, alanında uzman konuşmacımız ile iletişim stratejinizi en iyi şekilde eşleştirerek doğru hedef kitleye ulaşabilirsiniz.
Marka elçileri; marka ile hedef kitle arasındaki iletişimi canlı tutarak markanın referansı olma görevini üstlenir. Üstlenilen bu referansın odağında marka elçiliği; iletişim hedeflerine ulaşmak isteyen markalar için olmazsa olmaz bir pazarlama stratejisidir.
Markanızın imajını ve itibarını güçlendirecek, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi tanıtıp tavsiye ederek marka ile hedef kitle arasında uzun süreli anlamlı bağlar yaratacak, bunu sağlarken de hedef kitlenin güvenle markayı tercih etmesini mümkün kılacak konuşmacımız marka elçisi olarak dijital projelerinizde konumlandırabilir ve uzun soluklu iletişim çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.
Kurum ya da markanızla ilgili konularda, yöneticilere, beyaz yaka çalışanlara ya da tüketici kitlenize (yetişkin/çocuk) yönelik yazılı içerikler (blog yazısı, makale, kitap vb.) oluşturmak için konuşmacımızın araştırmacı kişiliğinden, uzmanlığından, bilgisinden, özgün ve güçlü kaleminden yararlanabilirsiniz.
Konuşmacımız ile çok farklı ve özel içeriğe sahip kitap & makale projeleri oluşturabilir ve ihtiyaca uygun içerikle tasarlanmış, konusu ve teması önceden belirlenmiş özel kitap ve makaleleri hedef kitleniz ile paylaşabilirsiniz.
Teknoloji
Dijital Dönüşüm
Girişimcilik
İnovasyon
Teknoloji ve Trendler
Veri