INFLUENCER BLOG İLETİŞİM

Dünyayı Bizden Dinlemeye Devam Edin!

2019 yılının ilk günlerinde sizlerle güzel bir haber paylaşmak istiyoruz. Speaker Agency olarak 7 yıllık süre içerisinde portföyümüzde yer alan 500'e yakın değerli konuşmacımız ile ülkemiz iş dünyasının ilham kaynağı olmak için çalıştık.

Motivasyon
  • Yayınlanma Tarihi: 01 Ocak 2019
  • Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024
  • Yazan: Speaker Agency
690X460 (56)

Dünyayı bizden dinlemeye devam edin!

2019 yılının ilk günlerinde sizlerle güzel bir haber paylaşmak istiyoruz.

Speaker Agency olarak 7 yıllık süre içerisinde portföyümüzde yer alan 500'e yakın değerli konuşmacımız ile ülkemiz iş dünyasının ilham kaynağı olmak için çalıştık.

1000'e yakın ulusal ve uluslararası müşterimize 1000'lerce etkinlik için konuşmacı sağlayarak Türkiye'nin en çok konuşturan konuşmacı ajansı olduk.

Son 3 yıldır ülkemizin sınırlarını aştık; Dubai, Maskat, Bakü, Astana, Kiev, Atina, Lizbon, Roma, Berlin ve Londra gibi Avrupa, Orta Doğu ve Orta Asya Türk Cumhuriyetleri'nin önemli şehirlerinde ilham vermeye başladık.

2018 yılı itibariyle yerel konuşmacı portföyümüzü dünyanın önde gelen fütüristleri, ekonomistleri ve motivasyon uzmanlarını içeren 100'e yakın global konuşmacı portföyü ile zenginleştirdik.

2019 yılı itibariyle İngiliz iş ortaklarımız ile birlikte Londra'da açılan Speaker Agency UK bölgesel ilk ofisimiz ile birlikte EMEA ve Orta Asya Türk Cumhuriyetleri Bölgesi için de ilham kaynağı olmak adına ilk adımımızı atmanın heyecanı içerisindeyiz.

Kim bilir belki de; 7 yıl sonra sizlerden alacağımız enerji ile bölgesel bir konuşmacı ajansından global bir konuşma ajansına dönüşmemizin güzel haberini paylaşırız.

Dünyayı bizden dinlemeye devam edin!

700X1500
Send Plane iletişime geçin
İletişime geçin
Formunuz başarıyla gönderilmiştir.