Keynote & Konuşma
PANDIT DASA 2024 Konuşma Başlıkları
- Farkındalıklı ve Pozitif Bir İşyeri Kültürü Yaratmak
- Farkındalıklı Liderlik: Konuşmayı Yürütmek ve Öz Farkındalık Geliştirmek
- Farkındalıklı Liderlik İlkeleri
- Değişim Sırasında Dayanıklılık Geliştirme
- Ekip Oluşturmaya Mindful Yaklaşım
- İş-Yaşam Dengesi İçin Stres Yönetimi
- Şefkatle İletişim Kurmak
- Zihninizin Gücünü Açığa Çıkarmanın Anahtarları
- Sosyal Uzaklaşma Döneminde Farkındalık ve Dayanıklılık
Konuşmacı Profili
Pandit Dasa bir Farkındalıklı Liderlik Uzmanıdır. Google, IBM, JPMorgan Chase, Citi, State Farm, Bank of America, Nationwide, Intel, Novartis, Dünya Bankası, UBS, Royal Bank of Canada, UNICEF, Bank of Montreal, Harvard, Columbia Üniversitesi ve diğer birçok kurumda Mindful Liderlik üzerine konuşmalar yapmış ve atölye çalışmaları yürütmüştür. Ayrıca Dubai'deki Dünya Hükümet Zirvesi, SHRM Ulusal kongresi (2016 ve 2018), SHRM Arkansas, Oracle HCM konferansı, LEAD2017 ve WorkHuman Konferanslarında sunum yapmıştır.
Pandit, atölye çalışmalarında Farkındalık üzerine yapılan araştırmaları sunmakta ve örnek olarak liderlik etmenin, takdir etmenin, farkındalıkla iletişim kurmanın ve kişinin duygularını yönetmesinin önemini açıklamaktadır. Ayrıca izleyicileri, bireylerin işte ve evde uygulayabilecekleri çeşitli nefes alma ve odaklanma egzersizleriyle meşgul ediyor. Pandit, bu atölye çalışmaları aracılığıyla bireylerin olumlu liderlik özellikleri geliştirmelerine, stres ve kaygılarını azaltmalarına, odaklanma ve üretkenliklerini artırmalarına ve duygusal zekalarını geliştirmelerine yardımcı oluyor.
Pandit bir TEDx konferansında konuşmuş ve Wall Street Journal, PBS, NPR, The New York Times, Psychology Today'de yer almış ve Huffington Post için yazmıştır. Urban Monk adlı kitabında Pandit, ailesinin milyonlarca dolarlık işini kaybetmesinin ardından hayatındaki dönüm noktasını ve bunun sonucunda New York'ta 15 yıl boyunca bir keşiş olarak yaşamaya başlamasını anlatıyor. Eğitimini ve deneyimlerini, kurumsal ve öğrenci izleyicilerin stresi yönetmelerine ve iş-yaşam dengesini geliştirmelerine yardımcı olmak için kullanıyor.