INFLUENCER BLOG İLETİŞİM

Bilgi ve Deneyim Ağımızı Uluslararası Boyutta Genişletiyoruz!

Speaker Agency olarak; konuşmacı hizmeti iş alanımız olan IASB (International Association of Speakers Bureaus) üyeliği ile attığımız adıma dünyanın en büyük toplantı ve etkinlik topluluğu MPI (Meeting Professionals International) içindeki yerimizi alarak yeni bir adım daha ekledik.

Motivasyon Başarı Öyküleri
  • Yayınlanma Tarihi: 09 Ağustos 2021
  • Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024
  • Yazan: Speaker Agency
690X460 (49)

Speaker Agency

Speaker Agency olarak; konuşmacı hizmeti iş alanımız olan IASB (International Association of Speakers Bureaus) üyeliği ile attığımız adıma dünyanın en büyük toplantı ve etkinlik topluluğu MPI (Meeting Professionals International) içindeki yerimizi alarak yeni bir adım daha ekledik.

MPI, 75 ülkeye yayılmış, 70 kulüp ve 17.000’den fazla profesyonelin yer aldığı topluluk, profesyonel bilgi alışverişi yapılabilecek en etkin, en canlı ve heyecanlı platformlardan bir tanesidir.. Ayrıca, Türkiye’de yerel ve global konuşmacılarımızı kurumlarla bir araya getirerek oluşturduğumuz bilgi ve deneyim paylaşımı ağı gibi, kendimizi ve hizmet verdiğimiz kurumları besleyebileceğimiz olağanüstü bir kaynak.

MPI Akademi’nin eğitimlerinden, Dünya Eğitim Kongresi (World Education Congress - WEC) ve Avrupa Toplantı ve Etkinlik Konferansı (European Meetings and Events Conference) gibi etkinliklerin zengin içeriklerinden yararlanarak, ajansımızla birlikte sektörümüzün vizyonunu da genişletmeyi hedefliyoruz.

Dünyayı bizden dinlemeye devam edin! Bağlantıda kalalım, bağlantı hepimizi güçlendirir…

Send Plane iletişime geçin
İletişime geçin
Formunuz başarıyla gönderilmiştir.