HAKKIMIZDA INFLUENCER BLOG İLETİŞİM

Speaker Agency IASB-Uluslararası Konuşmacı Büroları Birliği’ne Kabul Edildi

Sizinle güzel bir haber paylaşmak istiyoruz. Speaker Agency olarak 8 yıllık süre içerisinde portföyümüzde yer alan 1000'in üzerinde lokal ve global değerli konuşmacımız ile ülkemiz ve EMEA bölgesi iş dünyasının ilham kaynağı olmak için çalıştık. 1000'i aşkın ulusal ve uluslararası müşterimize 1000'lerce etkinlik için konuşmacı sağlayarak Türkiye'nin en çok konuşturan konuşmacı ajansı olduk.

Motivasyon Başarı Öyküleri
  • Yayınlanma Tarihi: 16 Ağustos 2021
  • Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024
  • Yazan: Speaker Agency
690X460 (48)

Speaker Agency

Sizinle güzel bir haber paylaşmak istiyoruz. Speaker Agency olarak 8 yıllık süre içerisinde portföyümüzde yer alan 1000'in üzerinde lokal ve global değerli konuşmacımız ile ülkemiz ve EMEA bölgesi iş dünyasının ilham kaynağı olmak için çalıştık. 1000'i aşkın ulusal ve uluslararası müşterimize 1000'lerce etkinlik için konuşmacı sağlayarak Türkiye'nin en çok konuşturan konuşmacı ajansı olduk.

Bütün bunları yaparken, temsil ettiğimiz konuşmacıların haklarını ve saygınlıkları korumayı, hizmet verdiğimiz tüm kişi ve kurumlarla net ve dürüstçe iletişim kurmayı, kurumsal iş yapma prensiplerinden asla taviz vermemeyi ilke edindik. Bu istikrarlı ve kararlı tavrımız sayesinde de hizmet alanımızın önemli uluslararası kuruluşlarından birinin üyeliğine kabul edildik.

IASB (International Association of Speakers Bureaus - Uluslararası Konuşmacı Büroları Birliği), dünya genelinde hizmet veren konuşmacı ajanslarının profesyonellik, dürüstlük, yetkinlik ve güvenilirlik ilkeleriyle hizmet vermesini destekleyen; fikir ve uzmanlık alış verişini kolaylaştırmak, bireysel ve kurumsal değerleri savunmak ve mükemmellik standartlarını teşvik etmek konusunda liderlik eden küresel bir organizasyon. Birliğe üyeliğimiz hizmet standartlarımızın düzeyini göstermenin yanı sıra, kurumsal hedeflerimizin yönünü de doğrulamış oldu. Konuşmacılarımız ve müşterilerimizle birlikte yerel ve küresel anlamda geleceğin aydınlık ve sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlayan bir anlayışla hizmet vermeye devam edeceğiz.

690X460 2
Send Plane iletişime geçin
İletişime geçin
Formunuz başarıyla gönderilmiştir.