INFLUENCER BLOG İLETİŞİM

Neden Bir Konuşmacı Ajansı ile Çalışmalısınız?

İş hayatında, çalışanların; bireysel gelişimlerine katkı sağlanması ve verimliliklerinin desteklenmesi için zaman zaman ilhama ve motivasyona ihtiyaçları oluyor. Kurumların ise, sürdürülebilirlik için vizyonlarının gelişmesi ve çağa uyum sağlayarak dönüşmeleri gerekir.

İş Hayatı
  • Yayınlanma Tarihi: 19 Ağustos 2021
  • Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024
  • Yazan: Speaker Agency
690X460 (57)

İş hayatında, çalışanların; bireysel gelişimlerine katkı sağlanması ve verimliliklerinin desteklenmesi için zaman zaman ilhama ve motivasyona ihtiyaçları oluyor. Kurumların ise, sürdürülebilirlik için vizyonlarının gelişmesi ve çağa uyum sağlayarak dönüşmeleri gerekir. Çalışanlarınıza ilham vermek, onları motive etmek ve kurumunuzun dönüşümüne katkı sağlamak için çeşitli konularda uzmanlaşmış, tecrübe ve birikim sahibi, kendi alanında fikir lideri konumuna ulaşmış konuşmacıların seminer, workshop ve eğitimlerinden yararlanmak oldukça faydalı bir yöntem. Bir konuşmacı ajansı ile çalışarak, ihtiyacınız olan konularda, kendi alanında etkin, yerli ve yabancı konuşmacılara ulaşabilir; yıl sonu, dönem sonu ve vizyon toplantılarınızı daha ilgi çekici ve faydalı hale getirebilirsiniz. Bu yazımızda etkinliklerinize konuşmacı davet etmenin yararlarından ve profesyonel bir konuşmacı ajansı ile çalışmanın size ne tür avantajlar sağlayacağından bahsedeceğiz.

Bazı Bilgileri Deneyimleyen Birinden Duymak Daha Etkili Olabilir…

İnsanlar bazı konuları bilseler bile (ya da onlara bunu açıklasanız bile) ellerinde olmadan bu bilgiden faydalanamayabilirler. Mesela sağlıklı beslenmenin kilo kontrolü, pek çok hastalıktan korunmak ve yaşam kalitesinin sürdürülebilirliği için önemli olduğunu herkes bilir; ama pek çok kişi yine de beslenmesine dikkat etmez. Diğer taraftan konunun uzmanı bir diyetisyenin ya da kilo problemi olduğu için sağlık sorunları yaşamış; sonrasında ise kilo vererek tekrar sağlıklı bir bedene kavuşmuş bir kişinin anlattıkları insanları sağlıklı beslenme konusunda daha çok motive edebilir.

Çalışanlarınıza İlham Verin!

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi çalışanlarınız her geçen gün daha fazla gelişebilmek, üretkenliklerini ve verimliliklerini artırabilmek, kurumunuza maksimum katkı sağlamak için ilhama ihtiyaç duyabilir. Bununla birlikte, her hangi bir olayı birinci ağızdan dinlemek daha etkili ve anlaşılır olmasını sağlar. İlham veren konuşmacılardan dinleyecekleri başarı veya başarısızlık öyküleri, sıra dışı fikirler ya da daha önce hiç duymadıkları bir konuda anlatılanlar; farklı bir bakış açısına kavuşmalarını sağlayabilir.

Motive Edin

İş hayatında başarının anahtarlarından biri, elbette motivasyon. Yıl sonu, dönem sonu, vizyon, iş ortağı toplantılarında da en önemli amaçlardan biri motivasyon sağlamaktır. Bu tür etkinliklerde motivasyon konusunda uzmanlaşmış konuşmacılara yer vermeniz, etkinliğinizi unutulmaz kılmanın yanı sıra; etkinliğinizin çalışanlarınıza ve kurumunuza gerçekten fayda sağlamasına da yardımcı olacaktır.

Danışın

Gerçek şu ki etkinlik organizasyonu hiç kolay bir iş değil. Üstelik etkinliğinize konuşmacı davet etmek istiyorsanız, pek çok konu ve konuşmacı arasından doğru olanları seçmek de zor. Bunun için en iyisi geniş konuşmacı portföyüne sahip, profesyonel bir konuşmacı ajansı ile çalışmanız. Siz sadece kurumunuzun ve çalışanlarınızın nelere ihtiyacı olduğunu, program sonunda neler elde etmek istediğinizi belirtin; bırakın konuşmacı ajansınız sizin için en uygun konu ve konuşmacılarla, en faydalı programı hazırlasın.

Ulaşın

Belirli bir alanda etkili hale gelmiş, fikir lideri konumunda, kendi birikimlerini konuşmacı olarak başkalarına aktaran kişiler genellikle oldukça yoğun çalışan, bu sebeple de ulaşılması zor kişilerdir. Profesyonel bir konuşmacı ajansı ile çalışmak ihtiyacınız olan alandaki konuşmacılara rahatlıkla ulaşmanızı sağlar.
Kuruma Özel Çözümler
Tabii ki, her kurumun kendine özgü bir kültürü ve farklı dinamikleri var. Bir konuşmacı ajansı ile çalıştığınızda; kurum kültürünüzü analiz ederek, size uygun konularda, uygun konuşmacıları sağlar ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak çözüm sunar.

Farklı Konular

Yaptığınız etkinliğin konseptine, kurum kültürünüze ya da çalışanlarınızın ihtiyacına göre farklı konularda eğitim, seminer ya da workshoplara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir konuşmacı ajansı ile çalışmak; motivasyon, kişisel dönüşüm, inovasyon, vizyon & strateji, ekonomi & finans, liderlik, satış, pazarlama, dijital dönüşüm gibi iş odaklı konuların yanı sıra mizah, spor, müzik, welness gibi çalışanlarınızın özel hayatındaki huzur ve mutluluğunu hedefleyen konularda da çözüm sağlar.

Tüm Dünyadan Konuşmacılar

Çalışanlarınız ya da iş ortaklarınız için düzenlediğiniz yurt içi etkinliklerinizin dışında, çok uluslu etkinlikler de düzenleyebilirsiniz. Profesyonel bir konuşmacı ajansından danışmanlık almak, tüm dünyadan etkili konuşmacılara da rahatlıkla ulaşmanızı sağlayabilir.

Mutlu Kalın!

Speaker Agency olarak, Türkiye’den ve tüm dünyadan her biri kendi alanının en iyilerinden oluşan konuşmacı portföyümüzle, ihtiyacınıza özel çözümler sunuyoruz. Bizimle iletişime geçerek, etkinlikleriniz için doğru konuşmacıları seçmenin mutluluğunu yaşayın!

Send Plane iletişime geçin
İletişime geçin
Formunuz başarıyla gönderilmiştir.