HAKKIMIZDA INFLUENCER BLOG İLETİŞİM

Eksi Karbon Bir Şirket Olma Yolunda İlk Adımımızı Attık

Speaker Agency olarak bizler de yaşamın sürdürülebilir olmasının öneminin farkında olarak sürdürülebilirlik konusuna inanıyor ve destekliyoruz. İklim değişikliğiyle mücadele eylemi kapsamında sürdürülebilir kalkınma için hazırlanan planları yakından takip ediyoruz. Bu planlar kapsamında, Tree-Nation ve Tema Vakfı gibi önemli kuruluşların yaptığı projeleri desteklemeyi önemsiyoruz.

Başarı Öyküleri Sürdürülebilirlik
  • Yayınlanma Tarihi: 02 Ağustos 2021
  • Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024
  • Yazan: Speaker Agency
690X460 (50)

Dünya Liderleri önümüzdeki 10 yıl içinde aşağıdaki 3 önemli işi başarmak için 17 Küresel Amaç üzerinde uzlaştı.

1)  Aşırı yoksulluğu sona erdirmek.
2) Eşitsizlik ve adaletsizlik ile mücadele.
3) İklim değişikliğini düzeltme.

Sürdürülebilir kalkınma için bütün ülkeler bu taahhütleri gerçekleştirebilir. Bu amaçların gerçekleşebilmesi için hepimizin bu hedefleri bilmesi gerekiyor.

Speaker Agency

690X460 2 (1)

Speaker Agency olarak bizler de yaşamın sürdürülebilir olmasının öneminin farkında olarak sürdürülebilirlik konusuna inanıyor ve destekliyoruz. İklim değişikliğiyle mücadele eylemi kapsamında sürdürülebilir kalkınma için hazırlanan planları yakından takip ediyoruz. Bu planlar kapsamında, Tree-Nation ve Tema Vakfı gibi önemli kuruluşların yaptığı projeleri desteklemeyi önemsiyoruz.

İklim değişikliğine ve pek çok doğal felakete engel olan ağaçların karbon emisyonunu dengeleme açısından da önemini biliyor, ihtiyacımız olan oksijeni üretmesi ve karbon ayak izimizi azaltması için ağaçlandırma projelerini önemsiyor ve görevimiz olarak kabul ediyoruz.

Speaker Agency olarak küresel bir ağaçlandırma platformu olan Tree-Nation üzerinden tüm dünyada ağaçlandırma projeleri ile karbon emisyonunu dengeleme çalışmalarına katkı sağlamaya başladık. Her ay düzenli katkı sağlayarak da ekip olarak tükettiğimiz oksijenden daha fazlasını doğaya geri vererek eksi karbon bir ekip olmayı planlıyoruz. Bu çalışmalar sayesinde karbon emisyonunu dengeleme projeleriyle geleceğimizi güvence altına alan sistemin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

Send Plane iletişime geçin
İletişime geçin
Formunuz başarıyla gönderilmiştir.